Proiectul il gasesc interesant. AOPJNR, pe care o repezint, doreste sa participa, si sper ca si celelalte asociatii din domeniu si autoritatile sa raspunda invitatiei pentru a face evenimentul cu greutate.
Cu ocazia acestui eveniment, speram sa prezentam intr-un cadru mai larg problemele cu care ne confrontam, sa dezbatem asupra lor si sa impulsionam autoritatile sa nu mai tergiverseze rezolvarea lor, sa le clarifice prin adoptarea unor reglementari adecvate, asteptate de industria de jocuri de noroc...
Cristian Pascu, Presedinte AOPJNR.


O conferinta in domeniul jocurilor de noroc este nu numai asteptata cât si ceruta de conditiile actuale ale pietei. Un atfel de eveniment reprezinta atât o oportunitate de dialog intre autoritati, organizatori, asociatii si producatori, cât si o oportunitate pentru acestia de a intra in contact cu entitati, precum Euromat, sau operatori din afara tarii ce au o vasta experienta in domeniu. Atât autoritatile cât si organziatorii si producatorii vor avea posibilitatea sa expuna problemele pe care le intâmpina in desfasurarea activitatii lor, astfel incât solutii de rezolvare a acestora sa fie gasite impreuna.
Mai mult, potentialii investitori in domeniu isi vor putea face o parere despre conditiile de pe piata jocurilor de noroc din România.
Nu in ultimul rând, este o ocazie pentru ca reprezentantii autoritatilor si reprezentantii organizatorilor, asocitatiilor si producatorilor sa se cunoasca si sa puna bazele unei relatii durabile.
Valentin Adrian Georgescu, CEO Novomatic Romania.